Perşembe, Ağustos 28, 2014

Taksi Araba Simulatörü 3D Android oyunu

Taksi Araba Simulatörü 3D apk android

Taksi Araba Simulatörü 3D oyunu, kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatmak için hazırlanmış, Google Play üzerinde yer alan sayılı simülasyon oyunlarından birisidir. Telefon oyunları arttıkça oyun kalitesi de sürekli artmakta. Oyunun en temel özelliği klasik araçlardan faydalanılarak tasarlanmış olması ki, bu oyunun oynanabilirliğini büyük oranda arttırmış. Normal gündelik yaşantımızdan daha ziyade bu sefer bu taksi oyununda taksi şoförlüğünü otoban içerisinde yapacağız. Hem müşterilere yetişmemiz hem de aynı zamanda taksimize aldığımız müşterimizi sağ salim bir şekilde gideceği adrese ulaştırmamız gerekiyor. Eğer daha önce oldukça popüler bir bilgisayar oyunu olarak çıkış yapmış olan Crazy Taxi’yi oynadıysanız senaryo olarak bu iki oyunu birbirine benzetebilmek mümkün.

Fakat Taksi Araba Simulatörü oyunun da ince bir ayrıntı var ki, oyunda eğer kaza yaparsanız yolcuyu sağ salim yerine ulaştırma şartını ihlal etmiş olduğunuz için oyun sona eriyor. Bu nedenle yolda diğer araçlara son derece dikkat etmeniz ve bu sınırlar çerçevesinde hız yapmanız gerekiyor. Daha önce diğer oyunlarda çok göremediğimiz bir özellikte arabanın el freni olması. Evet, ve el freninin gerçekten tutması için parmağınızla bir çekme hareketi yapma yeterli oluyor.

Hem yüksek kaliteli grafikler hem de yüksek kalitedeki ses özellikleri ile Taksi Araba Simulatörü 3D 2014 Android oyunu, cihazı üzerinde biraz daha farklı tarz bir oyun oynamak ve eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin tercih etmesi gereken ücretsiz ve en kaliteli oyunlardan birisi.

Taksi Araba Simulatörü 3D apk

Taksi Araba Simulatörü 3D android oyunu

Taksi Araba Simulatörü 3D android oyunu indir

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ume.taxicarsimulator

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Telefon oyunları indir - Telefonlar için Yeni uygulama ve oyunlar.

Designed by Templateism