Pazar, Ağustos 03, 2014

Şahin Simülatörü 3D 2014 Android Oyunu

Şahin Simülatörü 3D apk nidir

Android cihazlar için simülatör oyunlar geliştiren Game Factory, yeni oyunu Şahin Simülatörü 3D ile android kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Telefon oyunları araısnda bulunan bu oyun Adından da anlayacağımız üzere arabamızı modifiye edebileceğimiz bir oyun. Şahin Simülatörü 3D 2014 apk indir, özellikle Türk kullanıcılarının çok seveceği modelleri bünyesinde barındırmaktadır.

3D olarak oluşturulan oyun ile gerçekçi araba fiziği ile karşılaşıyorsunuz. Bu sayede biraz da işin içine nesnelliği katıyorsunuz. Hasar sistemi de gerçeğe yakın bir tutum ile oluşturulmuş. Oyunu oynarken kamera açıları da birden fazla çeşitten oluşuyor. İster iç kamera isterseniz dışarıda yer alan üç çeşit kamera ile oyunu kontrol edebilirsiniz. Şahin Simülatörü 3D oyununa gelen güncelleme ile iki yeni modun da oyunda yer aldığını görüyoruz. Bu modlar serbest dolaşım ve drift şeklinde sıralanmaktadır. Böylece modifiye ettiğiniz aracınızla keyifli bir drift deneyimi de yaşayabilirsiniz. Ayrıca ülkemizde Şahin araba modelinin vazgeçilmez kornası olan “Godfather” oyunda da bulunmakta.

Şahin Simülatörü 3D 2014 Android oyununun teknik özelliklerine bakacak olursak, 28 megabaytlık küçük bir boyut ile karşılaşmaktayız. Android 2.3 ve üzeri sürümlerde sorunsuzca çalışan Game Factory yapımı oyun, ülkemizde bir milyona yakın indirilmeye ulaşmıştır. Günümüzde kullanılan Android cihazlarda herhangi bir kasma, donma yapmadan oynayabileceğiniz özellikleri bulunan Şahin Simülatörü ile keyifli bir modifiye ve araba sürme deneyimi kazanmaya hazır mısınız?

Şahin Simülatörü 3D 2014 apk

Şahin Simülatörü 3D 2014 indir


Şahin Simülatörü 3D 2014 Android apk indir

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GameFactory.SahinSimulator&hl=tr

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Telefon oyunları indir - Telefonlar için Yeni uygulama ve oyunlar.

Designed by Templateism