Cuma, Ağustos 29, 2014

Archer vs Robots Android oyunu


Cep telefonu oyunları arasında bulunan Archer vs Robots Android oyunu ile oldukça eğleneceksiniz.Dünyamız uzaylı robotlar tarafından istila edilmek isteniyor, modern silahlar ise bu makinalar karşısında pek de güçlü değil. Onlarla baş edebilmeniz için orta çağın en gösterişli ve en avantajlı silahı olan yay ve oku kullanmanız gerekiyor. Oyunumuzun senaryosu kısaca böyle. Dünyamız uzaylı robotlar ve yaratıklar tarafından istila edilmek isteniyor, bizlerin yapması gereken ise okçuluk yeteneklerimizi kullanarak tüm yaratıkları saf dışı bırakmak ve dünyamızı bu robot istilasından kurtarmak. Oyun içerisinde birçok farklı mekan bulunuyor ve her seviye geçtiğimizde neredeyse farklı bir mekanda oyuna devama ediyoruz. Bu kadar çok çeşitlilik olması ve sürekli aynı yaratıkların gelmiyor olması da oyunun yeterliliğini göstermeye yetiyor.


Oyun da yapmamız gereken tek şey okumuzu kullanmak, yani hareket etmemizi gerektiren bir durum yok. Fakat robotlarda öyle sadece bizlerin karşısında durmuyor. Bu nedenle çok daha hızlı olmamız ve en düşük zaman aralığında robotların hepsini saf dışı bırakmamız gerekiyor. Oyun tamamen ücretsiz olmasına karşın oyunun geliştiricileri kendilerine destek sağlamak için reklam barındırıyor fakat bu reklamlar gerçekten de rahatsız edici özellikte değil.
 
Oyun için satın almalarında herhangi birini almadan oyunu rahatlıkla bitirebiliyorsunuz. Oyunda en çok beğenilen ve öne çıkan özellik ise okun çok rahat kullanılıyor olması ve seri atışları çok iyi bir şekilde gerçekleştirebiliyor olmasıdır. Oyun Türkçe ve tamamen Türk geliştiriciler tarafından geliştirilmiş bir oyun.

Archer vs Robotsapk

Archer vs Robots android oyunu

Archer vs Robots android oyunu indir

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tolgas.archervsrobots

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Telefon oyunları indir - Telefonlar için Yeni uygulama ve oyunlar.

Designed by Templateism