Salı, Ağustos 26, 2014

Swamp Attack Android oyunu

Swamp Attack apk

Swamp Attack Android oyunu indir


Telefon oyunları arasında farklı bir oyun seçeneği arıyorsanız Swamp Attack apk indir oyununu tavsiye ederiz. Gecenin sessizliği ve güzelliği içerisinde kulübesinde şekerlemesini yapan Swamp aniden kulübesine saldırmak için harekete geçen zombileri ve vahşi hayvanları fark eder. Şimdi amaç hem bu hengameden sağ kurtulabilmek hem de bunun yanı sıra tek varlığımız olan kulübemizi bu yaratıklar berbat etmeden bu istiladan kurtulabilmek. Swamp Attack, “ilerlemeli oyun” diye hitap ettiğimiz zaman geçirmek için en keyifli alternatiflerden birisi. Swamp Attack’da kulübemizi savunmamız gerekiyor, bu sırada da bir çok zombi ve vahşi hayvan hem bizi hem de kulübemizi paramparça etmek isteyecek biz de elbette en güçlü silahlarımız ile bu hayvan ve zombi saldırısına karşı duracağız.

Oyun içerisinde 10’un üzerinde farklı farklı tasarlanmış silahlar var. Her bölümü tek bir silahla bitirmeniz gibi bir şart da yok durumunuza göre istediğiniz silahı kullanabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra defans adına birçok satın alma da mevcut. Bunlar sayesinde yaratıkların evimize çok daha geç ulaşmasını sağlıyoruz.  Oyun içerisinde 78 farklı seviye bulunuyor ve seviye geçtikçe hem kendimizi hem de silahlarımızı da geliştiriyoruz. Böylece daha üst ve zor seviyeler için de hazırlık etmiş oluyoruz.

Aslında oyun senaryosu açısından pek uzak değil ve benzeri oyunlar daha önce de görüldü fakat aksiyon ve oyunun hızı açısından düşündüğümüzde Swamp Attack sınıfının en iyilerinden birisi. Üstelik ücretsiz oalrak oynanabiliyor olması da diğer en büyük avantajlarından.







https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outfit7.movingeye.swampattack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Telefon oyunları indir - Telefonlar için Yeni uygulama ve oyunlar.

Designed by Templateism