Cumartesi, Ağustos 30, 2014

Kamyon Sürme Simülatörü 3D Android

Kamyon Sürme Simülatörü 3D android oyunu indir

Android oyunları gün geçtikçe gelişmekte ve yeni simülasyon oyunları bizlerle beraber olmakta. Genellikle standart insanlar olarak trafikte sürekli olarak bir araba veya motosikletin üzerinde seyahat ediyoruz. Trafik süresince genelde sağ şeritte gördüğümüz muhteşem ağırlıkları bile zorlanmadan taşıyabilen bu kamyonların acaba sürmenin nasıl bir his olduğunu merak ediyoruz. Tabii bir kamyon kiralamak ve sonra da bilirkişi raporu ile uğraşmak hiç iyi olmayabilir bu yüzden iyisi mi, siz Kamyon Sürme Simülatörü 3D Android oyunu ile bu deneyimi yaşayın.

Oyunun amacı adından da anlayabileceğimiz gibi bize en gerçekçi şekilde bir kamyon simülatörü sunuyor olmasıdır. Oyun gerçekten harika bir fizik dengesi üzerine tasarlanmış. Nitekim gerçekçi bir sürüş deneyiminin yanı sıra gerçekçi hasar özelliği de eklenerek oyunun gerçekçiliği en üst seviyeye çıkartılmış.

Yani kamyonu herhangi bir yere vurursanız veya sürterseniz aracınız da gerçek zamanlı olarak hasar alıyor. Tabii, bunların hepsinin yanı sıra aldığımız yükü tam olarak zamanında götürmemiz ve teslim etmemiz gerekiyor. Belki gerçek kamyon şoförü olmayabiliriz bu nedenle de oyun bizim için işlerin daha kolay bir hal alması adına tam 8 farklı kamera ve görüş açısı sunuyor. Bu görüş açıları sayesinde görevleri çok daha kolay bir şekilde geçebiliyoruz. Oyun bizlere başından sonuna kadar tam 24 farklı seviye sunuyor. Hepsi birbirinden zor ve hepsi birbirinden eğlenceli bu görevler boyunca da sürekli trafik içerisinde seyir halinde olmamız gerekiyor.

Kamyon Sürme Simülatörü 3D apk

Kamyon Sürme Simülatörü 3D android oyunu

Kamyon Sürme Simülatörü 3D cep telefonu oyunu

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.car.parking.games.truck.parking&hl=tr

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Telefon oyunları indir - Telefonlar için Yeni uygulama ve oyunlar.

Designed by Templateism