Perşembe, Ağustos 28, 2014

Soccer Stars Android oyunu

android futbol oyunları

Telefon oyunları indir kategorimiz gün geçtikçe gelişmekte ve arasına yeni Android oyunları katılmakta. Soccer Stars, yaratıcı ve bir o kadar da eğlenceli oyunların yapım atölyesi olan MiniClip’in en son oyunlarından birisi. Oyun tamamen gerçek kullanıcılar ile karşılaşmanız ve zevkli bir şekilde futbol oynayabilmeniz için tasarlanmış bir oyun. Tabii, öyle kuru kuruya oyun oynamak olmaz. Oyun içerisinde herkesin sahip olduğu belli de bir altın miktarı var. Böylece kim daha dişli kim daha zayıf anlayabilmek mümkün oluyor. Oyun için elbette internet bağlantısı gerekiyor çünkü oyunu sizin gibi gerçek kullanıcılar ile birlikte oynuyorsunuz. Oyun bir futbol oyunu olmasına karşın şimdiye kadar bilgisayar, konsol ve mobil cihazlarınızda oynadıklarınızdan çok daha farklı bir oyun.
Çünkü bu oyunda gerçek oyuncuların yerine sadece pullar var ve bizde bu pullar ile oyunu kazanmaya çalışıyoruz. Oyun başlangıcında size basitçe eğitim ipuçları veriliyor. Böylece kısa süre içerisinde oyunu nasıl oynayabileceğinizi anlıyorsunuz. Zaten birkaç karşılaşma sonrasında oyunun kontrolleri tamamen zihninize yerleşiyor ve asıl oyunu profesyonelleri gibi oynamaya o zaman başlıyorsunuz.
Oyun sıralı hamleler şekilde gidiyor, yani siz bir hareket yaptıktan sonra diğer hareketi karşınızdaki rakip kullanıcı yapıyor. Daha sonra da tekrardan sıra size geri dönüyor. Oyun ayrıca elemeli turnuvalar gibi gelişmiş seçeneklere de sahip yolda veya boş zamanlarınızda işlemciye karşı oyun oynamak yerine gerçek kullanıcılar ile karşılaşmak istiyorsanız Soccer Stars hem pratik hem de çok eğlenceli bir alternatif.

Soccer Starsapk indir

Soccer Stars android oyunu

Soccer Stars android indir

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miniclip.soccerstars

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Telefon oyunları indir - Telefonlar için Yeni uygulama ve oyunlar.

Designed by Templateism