Cumartesi, Eylül 06, 2014

Metoheroz Android Oyunu

Metoheroz android oyunu indir apk

Telefon oyunları arasında bulunan bu oyunun bağımlısı olabilirsiniz. Telefon ve tabletlerimizden oyun oynamak büyük keyif vermektedir. Özellikle ekran grafikleri iyi olursa bu keyif daha da artar. Bu alandaki oyun üreticileri de kişilerin isteklerini dikkate alarak ürettiği oyunları piyasaya sürmektedir. Yarış oyunları arasında yer alan Motoheroz plartform oyunu oldukça popüler bir hale gelmiştir.

Motoheroz Trials Oyununu RedLynx tarafından geliştirilmiştir. Ücretsiz olarak kullanıcılarına Google Store'dan sunulmaktadır. Özellikler grefikleri ile dikkat çeken oyun diğer yarış oyunlarından farklı bir deneyim sunmaktadır.

Oyunun hikayesi ise şu şekilde; Motoheroz diğer oyunların aksine 2 boyutlu bir plartformda geçmektedir. Kontrol ettiğimiz aracımızla akrobatik hareketler gerçekleştirerek önümüze çıkan engelleri aşarak oyun içinde bulunan altınları toplama amacı bulunmaktadır. Öte yandan diğer arkadaşlarımızla yarışarak en fazla puanı toplamaya çalışabiliriz. Sürükleyici ve ilginç renkli grafikleri ile eğlenceli zaman geçirmemizi sağlıyor.

Oyun içinde 6 farklı araba ve 30 adet farklı yarış pisti bulunmaktadır. Arabaları yarışta topladığımız altınlar ile alabiliriz ve bu şekilde daha kapsamlı araları kullanabiliriz. Oyundaki fiziki motorlar sayesinde uçuşlar, çılgınca taklalar, zıplayışlar yapılmasına olanak vermektedir. Tek kişilik modda yarışıp altınları kazanıp rakipleri geçerek yeni yarış pistlerinin açılmasını sağlayabilirsiniz. Oyunda bulunan çok mod ile beraber de arkadaşlarınız ile beraber yarışabilirsiniz. Oyun içerisinde sürpriz bonusları da bularak araca değişik özellikler kazandırailirsiniz. Eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan Motoheroz oyunu plartform oyunları içerisinde sizi eğlence yönünden tatmin edecek nadir oyunlardan biridir.

Metoheroz apk

Metoheroz

Metoheroz android apk

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.redlynx.motoheroz

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Telefon oyunları indir - Telefonlar için Yeni uygulama ve oyunlar.

Designed by Templateism