Pazartesi, Eylül 01, 2014

KungFu Warrior Android oyunu

KungFu Warrior apk

Google Play’de en çok öne çıkan aksiyon oyunlarından birisi olan KungFu Warrior oyunu oldukça güzel bir senaryo ile oyuna başlıyor. Kahramanımız hayatını barış dolu bir kasaba içerisinde medeniyetten çok uzak topraklarda yaşıyor. Burada Kungfu ustası ile birlikte meditasyonlar ve çalışmalar yapıyor. Bu sırada da kahramanımız savunma sanatı hakkında usta olmaya başlıyor ve birçok dövüş kabiliyetine kısa zaman içerisinde sahip oluyor. Bu şekilde kahramanımız günlerini, aylarını ve hatta yıllarını mutluluk içerisinde geçiriyor.

Derken bir gün ani bir tehlike ile köyü yağmalanıyor ve yakılıp yıkılıyor. Bu acımasız insanlar sadece bu güzel köye yaptıkları ile değil ayrıca kahramanımızın ustasını da öldürerek tüm intikam duygumuzu ateşliyor. Şimdi, bizim yapmamız gereken şey ise bu durumun sorumlularını bulup en kötü şekilde cezalandırmak ve elbette tüm güzel yaşamımızı cehenneme çeviren alçaklardan bunun hesabını sormak. KungFu Warrior gerçekten harika gerçekçi bir hikaye ile başlıyor. 2 boyutlu olması sizi her ne kadar ön yargılara sevk edecek olsa da oyun içerisinde gerçekten harika dövüş teknikleri animasyonlar ile süslenmiş.

Oyun içerisinde 27 farklı bölüm bulunuyor, tabii bunların yanı sıra birçok değişik düşman da karşımıza çıkıyor. Oyun da bölümleri geçtikçe elde ettiğimiz altınlarla marketten kendimizi daha güçlü kılacak olan özelliklere de sahip olabiliyoruz. Oyunun ücretsiz olması ve harika grafik özelliklerine sahip olması oyunu denemek için son derece yeterli nedenler denebilir.

KungFu Warrior android oyunu

KungFu Warrior apk android

KungFu Warrior android apk indir

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trinitigame.android.kungfuwarrior

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Telefon oyunları indir - Telefonlar için Yeni uygulama ve oyunlar.

Designed by Templateism